Femei de afaceri din Moldova au participat la Leadership Masterclass, organizat de CCA

Peste 20 de femei antreprenoare cu afaceri active în zonele rurale din Republica Moldova au participat la evenimentul: Leadership Masterclass, moderat de un trainer din Estonia. Participantele au aflat despre importanța comunicării în procesul de leadership, calitățile esențiale dar și instrumentele din arsenalul unui leader.

Dezvoltarea capacităților de leader sau leadership a fost selectată ca temă actuală pentru antreprenoare, de către grupul beneficiarilor programului CEED Grow for Women, în cadrul căruia a fost organizat evenimentul.

Trainerul din Estonia, Anu Viks, a descris în detalii experiența sa în domeniul leadership și a comunicării cu femei-antreprenoare de succes din Estonia. Doamna Viks a subliniat importanța gândirii pozitive și a convingerilor în procesul de leadership.

Participantele – femeile-antreprenoare din zonele rurale ale Republicii Moldova – au avut ocazia să comunice și cu invitații speciali ai evenimentului. Trei antreprenoare din țară care și-au împărtășit experiența leadership în afaceri: Otilia Drăguțan, director Berlizzo, Maria Todorov, director SRL Moviclean și Eugenia Radu, Prime Capital.

Proiectul „Platforma de cooperare Estonia-Moldova în domeniul Antreprenoriatului feminin din zona rurală” este finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Estoniei și este implementat de Centrul de Consultanță în Afaceri (CCA) în parteneriat cu Estonian Women’s Studies and Research Center (ENUT). În cadrul proiectului, are loc implementarea programului CEED Grow for Women care cuprinde 5 module de training. Modulele se desfășoară în perioada Octombrie 2019 – Februarie 2020.
Toate noutățile